Välkommen till SolarXL

Vår vision är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar till alla våra kunder för att de ska minska sin elförbrukning. Vi arbetar i Mellansverige och har all personal anställd hos oss vilket gör att vi har kontroll över hela processen och därmed kan Ni känna er trygga med våra produkter och lösningar.

Som kund hos oss får Ni kontakt med en av våra energiexperter som skräddarsyr en solcellslösning som passar just er och blir er kontaktperson före, under och efter att vi levererat er anläggning – allt för att Ni ska känna er trygga. Hos oss ska vara det vara enkelt att göra en god investering i solenergi! Vill ni veta hur mycket ni kan spara på att installera solpaneler? Hör av dig till oss!

Varför SolarXL?

Vi är ett engagerat företag med lång erfarenhet inom branschen. Vi ställer höga krav på kvalité och service med målet att alltid överträffa kundens förväntningar. Våra leverantörer är ledande i branschen där vi har ett nära samarbete för att vi och dem ska ha smidiga leverantörskedjor och snabba ledtider. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättre både produkt och processer för att våra lösningar ska vara de bästa på marknaden. Det innebär att du kan vara trygg i att du får en högkvalitativ produkt som kommer ge dig nytta i många år framåt.

Styrka i varenda cell

SolarXL hjälper privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor att minska sin miljöpåverkan och sina driftkostnader med grön teknik som solceller, energilagring och laddboxar. Med generösa garantivillkor, kompetenta medarbetare och en stark ägarstruktur levererar vi långsiktiga lösningar som ger bra avkastning.

Vi vägleder våra kunder från utförande av projektering på plats till att ta fram en totalkalkyl baserad på den unika fastigheten, till att ansvara för att en färdig installation är igång och producerar hållbar solenergi.

Börja med att boka kostnadsfri rådgivning för att undersöka era möjligheter att investera i solceller.

Varför välja solenergi från SolarXL?


SolarXL solsystem utgör hela vårt universum. Av den enkla anledningen att vi inte ägnar oss åt något annat än solenergi och klimatsmarta, lönsamma solcellslösningar samt batterier och laddboxar. Vi jobbar uteslutande med kraften från solen och har inget annat åtagande än våra kunder och deras solcellsinstallationer.

Relationen till våra kunder är därför lika viktig för oss som solens kraft är för vår egen existens.För att nå vårt mål – att hjälpa våra kunder med hållbara och energieffektiva installationer så levererar vi kundanpassade lösningar med allra högsta kvalitet på rådgivning, material, montage och servicenivå. Våra kunder ska känna trygghet över tid där de bästa solpanelerna och växelriktarna med generösa produkt- och effektgarantier tillsammans med vår egen installationsgaranti skapar långsiktighet för driften och investeringen.